Tele van a faszom

Kisebb-nagyobb nehézségek nap mint nap adódhatnak. De amikor egy vagy több ezek közül rendszeresen jelentkezik, könnyen tele lesz vele a faszunk. E blog ezeket kísérli meg csokorba gyűjteni, ti is küldhettek anyagot a televanafaszom@hotmail.com e-mail címre. Ha sikerül, fasza kis kosár lesz

Televan a faszom a vérvétellel

2010.03.31. 10:11 | TelevanAdmin | Szólj hozzá!

 Szerencsére általában ritkán kell laborra menni, ma speciel pont kellett.

Kabát, táska, esernyő, pisi lekvárosüvegben, beutaló a kézben. Ja, lófaszt, előtte napon időpontot kellett kérni (időpont = BÁRMELYIK nap 8:15-től).

Na szóval T+1 napon kabát, táska, esernyő, pisi, beutaló a kézben, sorbanállás. Sorra kerülök, kapok pici poharat és 3 papírt a beutaló helyett, és az utasítást, hogy előbb vérvétel, és utána vizeletminta.

Megfordult a fejemben, hogy megszabadulhatnék a pisisköcsögtől és a kispohártól, ha előbb leadnám a vizeletmintát, de mivel külön kérték, hogy előbb vérvétel, nem mertem megcserélni a sorendet (hátha még ragasztanak/írnak valamit a poharamba (vagy a magyar egészségügyet ismerve befőttesgumi-színkóddal látják el)). Mert ha előbb leadom a kispoharat az anyaggal, és kiderül, hogy még kellett volna a pohár, mit csinálok? Kóstoljam tán végig a mintákat, hogy kiderüljön, melyik volt az enyém? Nem mintha olyan gyakran innám a pisámat, hogy felismerném.

Szóval amit lehetett (pisis szatyor, esernyő, táska), bűvészmozdulatokkal (se asztal, se semmi, ahova ideiglenesen lepakolhatnék, amíg pakolok) felügyeskedtem a fogasra a folyosón, de a többit (kispohár, kabát (iratokkal, pénztárcával), papírok) magamnál tartottam. Mindezt úgy, hogy közben áll az ember a szűk folyosón a sorban, a sarkán meg tipor a mögötte álló.

A vérvétel viszonlag simán lezajlott, épp csak nem jött vér a jobb karomból, így a balt is szúrni kellett. Ezt követően a jobb könyökömet beszorítva, bal kézzel a hajlatomra szorítva a gézt, illetve ezzel egy időben bal könyököm beszorítva, jobb kezemmel bal hajlatra gézt szorítva kellett volna fognom a kabátomat, a kispoharat és a maradék egy papírt, továbbá a fogasról a táskámat, esernyőmet és a pisibefőttet leemelnem. Baleset nem történt, megoldottam, a könyökszorítást és gézfogást spóroltam ki a műveletből.

Ezt követően a sloziban lefejtettem a pisikompótot a kispohárba, kezet mostam és eljöttem.

Fikázni persze könnyű, hogyan lehetne jobban? Nehéz megmondani. Mindenkinek külön fülke, és az orvos megy oda a vérért? Kicsit túlzás.

De mondjuk, ha van normális ruhatár (nem osztályonként, hanem központilag a földszinten) és leadhatom azt a kurva húgggyot, még mielőtt szúrnak és gézt kell szorítanom, máris nem lett volna ma miről írnom.

Címkék: orvos sor doki labor vérvétel

A bejegyzés trackback címe:

https://televanafaszom.blog.hu/api/trackback/id/tr231883362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása